Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/zupas/biezzupas-biezenzupas-kremzupas/kirbja-biezenzupa-ar-zavetu-galu/

Ķirbja biezeņzupa ar žāvētu gaļu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
ķirbis
2 lieli burkāni
2 sīpoli
garšvielas vai buljona kubiņš
žāvēta gaļa
Gatavošana:
Ņem ķirbi (tā būs pamatmasa), nomizo sagriež palielos kubiņos, pierīvē uz rupjās rīves burkānus, sīpolus nomizo un sagriež katru daļās 6, pielej ūdeni tā, lai viss top nesegts, pieliek garšvielas vai buljona kubiņu un vāra, kamēr mīksts. Visu sablenderē un sanāk biezeņzupa. Pievieno sīki sagrieztu žāvētu gaļiņu un uzvāra vēlreiz visu kopā.
Pasniedzot var likt klāt kausēto sieru/krējumu/majonēzi, čipsus vai grauzdiņus vai ēst tāpat.
Iesūtījis:
pece

Komentāri

ddd:
15.11.09 15:44:18

Mmmm, shitaa nu gan bija garshiiga!!!!!!!
Inga:
28.01.10 14:22:29

Piekrītu, garšīga gan:)!!!!
s_solv:
11.03.10 15:08:31

es pielēju saldo krējumu nedaudz, sanāca ļoti garšīgi :)

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS