Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/zupas/biezzupas-biezenzupas-kremzupas/kirbja-vina-biezzupa/

Ķirbja - vīna biezzupa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/4 personām/
1 ķirbis
1 sīpols
1 ½ ĒK sviesta
250 g pussalda – salda baltvīna
250 g dārzeņu buljons
1 šķipsna sāls
1 šķipsna maltu melno piparu
1 šķipsna kajenas piparu
1 paciņa kausēta sierra
1 ĒK ingvera
2 daiviņas ķiploka
3 tostermaizes
Gatavošana:
Ķirbim nogriež vāku, tur kur “astīte”. Izgrebj sēklas un mīkstumu. ! Uzmanīgi, lai nebūtu caurumu!
Sīpolus nomizo, sagriež smalkos gabaliņos un apcep sviestā. Pievieno sasmalcinātu ķiploku, ķirbja mīkstumu un cep 5 – 10 minūtes. Pielej dārzeņu buljonu un turpina sautēt 15 minūtes, tad pielej baltvīnu un sablenderē.
Iemaisa sieru, sāli, piparus, ingveru un samaisa. Tostermaizi sagriež kubiņos un apgrauzdē un pirms pasniegšanas pārkaisa zupu.
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
vitiņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS