Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/zupas/biezzupas-biezenzupas-kremzupas/kirbju-biezzupa-ar-kauseto-sieru/

Ķirbju biezzupa ar kausēto sieru

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
paliela ķirbja šķēle
2 burkāni
sīpols vai puravs
majonēze vai kausēts siers, vai rīvēts siers, vai krējums
žāvēta gaļa vai krabju nūjiņas
buljona kubiciņš vai citas garšvielas
Gatavošana:
Ņem šķēli ķirbja- sagriež, 2 burkānus- sarīvē uz rupjās rīves, 1 vidēju sīpolu vai ekvivalentu daudzumu puravu- sasmalcina, vāra mazā ūdens daudzumā ar buljona kubiciņu vai veģetārajām garšvielām. Kad viss ir gatavs, to visu sablenderē un tālāk ir variācijas, klāt var likt kausēto sieru vai majonēzi/ krējumu/ rīvētu sieru. Papildus tam var klāt likt smalki sagrieztu žāvētu gaļiņu vai krabju nūjas. Ļauj uzmest no jauna burbuli, var pasniegt bez gaļas un siera, bet ar maziem grauzdiņu gabaliņiem.
Iesūtījis:
Pece

Komentāri

Merlina:
31.10.06 15:13:24

Labs risinājums ir gaļas vietā izmantot paciņu Dzintara kausēto sieru ar salami! Ļoti garšīgi!
Svarīgi tiešām sautējot dārzeņus pieliet tikai tik daudz ūdens, lai pārsedz dārzeņus. Es pielēju par daudz, sanāca pašķidra, bet vienalga ļoti garšīga.
Nicole:
20.10.11 16:04:46

Sanāca ļoti garšīga! Iztiku tikai ar dārzeņu novārīšanu un sablenderēšanu, un sanāca diētiski un gardi. Gan jau ka ar kausēto sieru būtu vēl gardāk.

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS