Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/zupas/biezzupas-biezenzupas-kremzupas/kirbju-biezzupa-i/

Ķirbju biezzupa I

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
600 g ķirbja
1 sīpols
2 ēdamk.augu eļļas
700 ml dārzeņu buljona
150 g garneļu bez čaulām
1 čili
125 g saldā krējuma
sāls
malti melnie pipari
šķipsniņa cukura
sīpolloki rotāšanai
Gatavošana:
Ķirbja mīkstumu sagriež kubiņos, sīpolu nomizo un sīki sagriež. Katliņā uzkarsē ēdamkaroti augu eļļas un apcep sīpolus, pievieno ķirbjus un viegli apcep. Pievieno buljonu un zem vāka vāra apmēram 20 minūtes.
Garneles noskalo un nosusina.Čili izņem sēklas un sagriež sīkās strēmelītes. Pannā uzkarsē atlikušo eļļu un apcep garneles, pievieno čili un apbrūnina.
Vārītos ķirbjus kopā ar buljonu pilda blenderī un sastrādā biezenī. Biezeni lej atpakaļ katliņā, pievieno saldo krējumu un uzvāra, pievieno sāli, cukuru un piparus pēc garšas. Garnelēm pievieno sāli, piparus. Zupu lej šķīvjos, virsū liek garneles un rotā ar sīki sakapātiem sīpollokiem.
Iesūtījis:
Lilita

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS