Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/zupas/biezzupas-biezenzupas-kremzupas/kirbju-puravu-biezzupa/

Ķirbju - puravu biezzupa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
ķirbis
puravi
sviests
buljona kubiņš
saldais krējums
dilles
sāls pēc garšas
Gatavošana:
Katliņā sviestā apbrūnina sagrieztus puravus, uzber gabaliņos sagrieztu ķirbi, uzlej ūdeni tā, lai ir apmēram 1 cm pāri ķirbjiem, pieliek buljona kubiņu un vāra mīkstus. Nokāš, sablenderē, pamazām pievienojot saldo krējumu un dilles, sāli pēc garšas. Ja vēlas šķidrāku, pielej nokāsto šķidrumu.
Iesūtījis:
Agija

Komentāri

arī:
09.10.09 19:36:57

..bez dillēm baigi laba!

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS