Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/zupas/biezzupas-biezenzupas-kremzupas/lasa-kremzupa-ar-puravu/

Laša krēmzupa ar puravu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
lasis, labāk mazsālīts (es pērku astes (pietiek 2 gab) un pati iesālu)
1 neliels puravs
gaišais sīpols
250ml saldais krējums
garšvielas
kartupeļu pulveris
~50gr sviests
dilles
baltmaize
Gatavošana:
sagriež kubiņos baltmaizi, apkaisa ar garšvielām un liek cepeškrāsnī, lai sagrauzdējas. Kad gatavs noliek malā, lai atdziest.
Katliņā sviestā apcep smalki sagrieztus sīpolu un puravu, pielej ūdeni, pieliek garšvielas un uzvāra. Tad caur sietu izberzt vai sablenderēt sīpolu un puravu, lai nebūtu lielu gabalu, liek iekšā smalkās strēmelītēs sagrieztu lasi un uzreiz ņem nost no uguns, pielej saldo krējumu un iebiezina ar 2-3 tējkarotēm kartupeļu pulvera. Uzber zaļumiņus un grauzdiņus
Iesūtījis:
Laima

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS