Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/zupas/biezzupas-biezenzupas-kremzupas/lasa-kremzupa-vira-lutinasanas-nolukos/

Laša krēmzupa (vīra lutināšanas nolūkos)

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
300 – 400 g laša vēderiņu vai 400 g laša filejas
3 burkāni
5 kartupeļi
100 g rīsu
150 ml saldais krējums
zaļumi un buljona kubiņš vai zivju garšvielu maisījums (pēc izvēles)
Gatavošana:
Laša vēderiņus (fileju) atdalām no ādas, sagriežam palielos garenos gabaliņos un liekam buljonā vārīties. Pēc 10 min pievienojam burkānus, kartupeļus (gabaliņos, kubiņos sagrieztus) un rīsus, vāram kamēr mīksti. Nedaudz apmaisot, pa daļām, pievienojam saldo krējumu. Pievienojam zaļumus.
Pirms pasniegšanas var nedaudz sablenderēt, bet tā ir gaumes lieta.
Lai Jums labi garšo!

NB – ja saldo krējumu ieliesiet visu uzreiz var saraut kunkuļos!!!
Iesūtījis:
karmedoija

Komentāri

aiga:
05.05.11 20:54:02

kaut kā man nevieš uzticību šī recepte.Zinot to,ka zivs izvārās ļoti ātri,tad kāpēc to liek pirmo?Parasti uztaisa buljonu no zivs,tad izņem zivi un, tad attiecīgā secībā vāra dārzeņus, un tikai pēc tam tiek pievienota atkal zivs!!! var jau būt ,ka es kļūdos????

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS