Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/zupas/biezzupas-biezenzupas-kremzupas/parmantje/

Parmantjē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
100 g sviesta,
500 g kartupeļu,
100 g sīpolu,
500 g vistas buljona,
sāls,
1 lauru lapa,
maltie pipari,
1 olas dzeltenums,
200 g putukrējuma.
Gatavošana:
Katlā izkausē sviestu, ieliek gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sagrieztus sīpolus, nosedz ar vāku un, periodiski apmaisot, sautē. Kad sīpoli kļūst zeltaini brūni, pievieno buljonu, sāli, lauru lapu, piparus un vāra uz lēnas uguns gatavu. Tad izņem lauru lapu un dārzeņus izberž caur sietu. Iegūto biezeni liek katlā ar buljonu, pielej putukrējumu, kas sakults ar ola dzeltenumu, uzvāra, pieliek sāli un piparus pēc garšas.
Gatavošanas laiks:
45 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS