Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/zupas/biezzupas-biezenzupas-kremzupas/pupinu-biezzupa/

Pupiņu biezzupa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
liellopu kauli 150 g,
pupiņas (baltās) 75 g,
burkāni 25 g,
sīpoli vai puravi 15 g,
pētersīļi 10 g,
kviešu milti 3 g,
skābs krējums 25 g,
sāls,
zaļumi.
Gatavošana:
Liellopu gaļas buljonā vāra mērcētas pupiņas kopā ar sagrieztiem burkāniem, sīpoliem vai puraviem, pētersīļiem, līdz pupiņas mīkstas. Pupiņas un citus vārītos produktus izberž caur sietu, pielej buljonu, pievieno izkarsētus, atšķaidītus kviešu miltus un vāra apmēram 5 minūtes. Pirms pasniegšanas pievieno skābu krējumu, sasmalcinātus diļļu vai pētersīļu zaļumus. Klāt pasniedz grauzdiņus vai apceptas maizītes.
Grauzdiņu gatavošana:
Baltmaizes kukulim nogriež garoziņu, sagriež šķēlēs, tās savukārt iegarenos vai četrstūrainos gabaliņos, liek sakarsētā sviestā un apcep brūnu garoziņu, bet vidu lai paliktu mīksts.
Iesūtījis:
no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS