Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/zupas/biezzupas-biezenzupas-kremzupas/tomatu-darzenu-zupa/

Tomātu - dārzeņu zupa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
tomāti
kabacis
baklažāns
kartupelis
sīpols
ķiploks
baziliks
Gatavošana:
1) Tomāti - noblanšē, novelk ādas (ne tomātu laikā - mizotie tomāti savā sulā) un piemet tālāk esošiem dārzeņiem uz beigu galu, kad tie jau drusku pagatavi.
2) Kabaci, baklažānu, kartupeļus - visu vāra nelielā ūdens daudzumā, kamēr mīksti.
3) Pievieno sīpolu un ķiplokus.
4) Mīkstos dārzeņus, tomātus, sīpolus, ķiplokus sablenderē. Ja vajag, pielej vēl kādu pili ūdens vai buljona, uzvāra līdz burbulim.
5) Pievieno sasmalcinātu baziliku.
6) Tad seko variācijas par tēmu:
* var likt klāt kausēto sieru;
* var pielikt garneles;
* var apbērt ar rīvētu kādu cieto sieru;
* var uztaisīt no saldā krējuma, kausēta siera, ķiploka, sāls un garšvielām klāt jaucamo “uzlaboto" krējumu;
* var vienkārši ēst tāpat vai iejaukt parasto skābo krējumu.
Iesūtījis:
Baibs

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS