Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/zupas/biezzupas-biezenzupas-kremzupas/tomatu-kremzupa-ar-grauzdiniem-un-fetaki/

Tomātu krēmzupa ar grauzdiņiem un fetaki

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
4 lieli tomāti (vēlams bez miziņas)
1 ½ sīpoli
1 paprika
4 daiviņas ķiploks
2 buljona kubiņi
1-2 zariņi svaiga bazilika
svaigi malti melnie pipari
50 gr sviests
fetaki siers (pēc vēlmes)
grauzdiņi
Gatavošana:
Katliņā liek sviestu, tad sagrieztus sīpolus un ķiplokus. Cep, kamēr paliek caurspīdīgi. Tad pievieno kubiņos sagrieztus tomātus (bez mizas) un papriku. Pēc tam pievieno buljona kubiņus, dažas šķipsniņas maltos piparus un baziliku. Uzvāra un nedaudz pavāra.

Pasniedz iekšā iegriežot dažus kubiņus Fetaki sieru un klāt grauzdiņus.

*** no tomātu mizas var atbrīvties, ja tomātu sadur dažās vietās ar dakšiņu, tad uzlej verdošu ūdeni, pēc tam liek aukstā ūdenī un tad novelk miziņu.
Gatavošanas laiks:
30 minūtes
Iesūtījis:
este?kaste?
 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS