Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/zupas/biezzupas-biezenzupas-kremzupas/tomatu-un-abolu-biezenzupa/

Tomātu un ābolu biezeņzupa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
4 āboli
4 tomāti
1-2 burkāni
1 sīpols
1 EK kviešu milti
1 EK sviesta
100 gr rīsu
1 litrs buljona vai ūdens
Gatavošana:
Burkānus un sīpolus sagriež šķēlēs un nedaudz apcep eļļā, pieliek kviešu miltus kas samaisīti ar asajiem pipariem, un cep vēl 2-3 minūtes, liek katliņā, pārlej ar karstu gaļas buljonu (vai ūdeni), uzvāra, pieliek šķēlēs sagrieztus tomātus un ābolus (nomizotus un attīrītus no sēklām), vāra apmēram 25 minūtes. Gatavo masu sablenderē, pieliek sāli un uzvāra. Pie zupas atsevišķā traukā pasniedz novārītus rīsus.
Iesūtījis:
XP

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS