Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/zupas/biezzupas-biezenzupas-kremzupas/tomatu-zupa-ar-baziliku-un-saldo-krejumu/

Tomātu zupa ar baziliku un saldo krējumu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1,5 kg tomāti
100 g olīveļļa
3 daiviņas kiploks
4 TK brūnais cukurs
sāls
baziliks
saldais krējums
Gatavošana:
Tomātus pārgriež uz pusēm, liek cepešpannā ar griezuma vietu uz leju, pārlej pāri sajauktu maisījumu (eļļa, cukurs, sāls, sasmalcināti ķiploki) un cep cepeškrāsnī 200 grādos 30 minūtes.
Sablenderē, izlaiž caur duršlāgu (caurduri) liek uz lēnas uguns, pielej ūdeni (cik vajadzīgs, atkarībā, kāda biezuma zupu gribi), pieliek baziliku un pavāra dažas minūtes. Pielej saldo krējumu, uzburbuļo - liek galdā.
Garšīgi ar svaigu franču baltmaizi (vai arī apgrauzdētu baltmaizi), sviestu un rīvētu sieru.
Iesūtījis:
Lilija

Komentāri

Infiniti:
05.12.07 09:51:01

Paldies, par recepti :) Vīram ļoti garšo tomētu zupa, bet es nekad neesmu taisījusi, šovakar mēģināšu :)
Kādu sieru viss labāk izmantot?
Līga:
16.06.09 00:16:47

Paldies, pamēģināju! Ļoti garšīga zupa!!! Visa mana ģimene bija sajūsmā!
lady007:
29.10.09 17:52:39

Paldies, tiešām ļoti laba recepte.!

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS