Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/zupas/biezzupas-biezenzupas-kremzupas/vistas-kremzupa/

Vistas krēmzupa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 l cāļa buljona
1 ½ ĒK miltu
2 sīki sakapāti sīpoli
1 ĒK sviesta
2 tomāti
4 ĒK rīvēta siera
2 burkāni
2 olas
0,7 l piena
sāls
malti melnie pipari
Gatavošana:
Cāļa buljonā uzvāra burkānus, tomātus un sīpolus. Kad tie gatavi, nokāš un liek malā. Pagatavo balto mērci, izkausētam sviestam pievienojot miltus. Visu laiku maisot, pakāpeniski pievieno pienu.
Dārzeņus izspiež caur sietu (praksē noderīgāka ir gaļas maļamā ierīce), karstiem esot un visu laiku maisot pievieno pāris olu dzeltenumus. Maisījumu nemitīgi maisot iejauc zupā. Pasniedz ar smalki sagrieztiem maurlokiem (var lietot ar/un kindzu) un svaigu franču maizi.
Iesūtījis:
Lauksaimnieks

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS