Zirņu - saldā krējuma biezeņzupa
- Sastāvdaļas:
- 1 glāze zirņu
1 sīpols
1 neliela pētersīļa sakne
2 ĒK sviesta
1 ĒK kviešu vai zirņu miltu
1/2 glāze saldā krējuma
2 dārzeņu buljona koncentrāta kubiciņi - Gatavošana:
- Zirņus ūdenī izvāra mīkstus un ar blenderi sastrādā biezenī. Sīpolus un pētersīļus sīki sagriež un apcep sviestā. Pievieno miltus un izkarsē.
Katliņā liek zirņu biezeni, apceptos dārzeņus un miltus. Atšķaida ar verdošu ūdeni līdz vajadzīgajai konsistencei. Pievieno buljona koncentrātu un visu uzvāra. Iemaisa saldo krējumu un zupu uzkarsē.
Pasniedz ar grauzdētu baltmaizi. - Gatavošanas laiks:
- 50 minūtes
- Iesūtījis:
- Vineta Auziņa
Komentāri
Nav komentāruMans komentārs: