Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/zupas/biezzupas-biezenzupas-kremzupas/zirnu-salda-krejuma-biezenzupa/

Zirņu - saldā krējuma biezeņzupa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 glāze zirņu
1 sīpols
1 neliela pētersīļa sakne
2 ĒK sviesta
1 ĒK kviešu vai zirņu miltu
1/2 glāze saldā krējuma
2 dārzeņu buljona koncentrāta kubiciņi
Gatavošana:
Zirņus ūdenī izvāra mīkstus un ar blenderi sastrādā biezenī. Sīpolus un pētersīļus sīki sagriež un apcep sviestā. Pievieno miltus un izkarsē.
Katliņā liek zirņu biezeni, apceptos dārzeņus un miltus. Atšķaida ar verdošu ūdeni līdz vajadzīgajai konsistencei. Pievieno buljona koncentrātu un visu uzvāra. Iemaisa saldo krējumu un zupu uzkarsē.
Pasniedz ar grauzdētu baltmaizi.
Gatavošanas laiks:
50 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS