Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/zupas/biezzupas-biezenzupas-kremzupas/zirnu-speka-biezzupa/

Zirņu - speķa biezzupa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
300 g zaļie zirnīši
100 g speķis
2 sīpoli
5 kartupeļi
50 g skābs krējums
sāls
100 g baltmaize
50 g sviests
Gatavošana:
Kubiņos sagrieztu baltmaizi apcep sviestā. 50 g speķa sagriež strēmelēs un sacep. Katliņā nelielā ūdens daudzumā liek 50 g sakapāta speķa un sakapātus sīpolus, izsautē. Pievieno zirnīšus un gabaliņos sagrieztus kartupeļus, pārlej ar ūdeni, vāra mīkstus.
Ar blenderi sakuļ viendabīgā masā. Pielej nedaudz ūdens, pievieno krējumu un sāli, maisot uzkarsē. Šķīvjos liek sacepto speķi un grauzdiņus.
Gatavošanas laiks:
60 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS